Ursus
Ursus
Geboren op 10 augustus 2014 en heeft in België en in Zeeland gewoond. Op dinsdag 30 juli 2019 is Ursus bij ons komen wonen.
Timo
Timo
Schat zoeken in Boswachterij Dorst
Tommie
Tommie
Zwemmen in Freibergsee, Oberstdorf, Duitsland
Tommie
Tommie
Even uitrusten
Timo
Timo
Hallo hier ben ik
Ursus
Ursus
11 januari 2020 Heidserpark in Heerlen
Tommie
Tommie
Al op leeftijd
Tommie
Tommie
Met knuffelbeesten
Tommie
Tommie
Geb: 16 december 1992 Overl: 10 april 2008
Timo
Timo
Goed voor mijn tanden
Ursus
Ursus
11 januari 2020

Hoi Lui,
Vandaag ben ik met mijn baasje naar de Brunssummerheide geweest en heeft hij een paar mooie foto's gemaakt. Ik moest steeds maar mooi zitten en lopen. Waarom precies weet ik niet maar ik ben wel trots dat mijn baasje zoveel bezig is met mij.
Een   logo hondenpoot 50x50  van Ursus
Hallo grote mensen,
Mijn baasjes hebben het maar steeds over vakantie terwijl ik niet weet wat dat woord betekent. Ook hebben ze het steeds over wandelen in de bossen en bergen en over kleine stadjes.
Ben erg benieuwd wat dat allemaal is, het moet wel leuk zijn zo te horen.
Als we terug zijn laat ik jullie weten hoe ik het vond en wat we allemaal beleefd hebben. Mijn baasje zal foto's maken zij hij.
Een poot van mij.
Ursus
Hallo Mensen,
We gaan niet op vakantie omdat er een virus is,   Corana heet die. Weet niet wat het is maar het moet heel ernstig zijn.

Hallo mensen,

Vandaag, dinsdag 18 februari, heeft die lieve mevrouw het blad GOLDEN NIEUWS gestuurd.
Hier kunnen jullie het artikel lezen dat zij geschreven heeft over mijn baasjes en mij.
Hier kun je het artikel lezen: "Een lot uit de loterij".
Groetjes en een poot van Ursus

Hallo mensen,

Vandaag is een lieve mevrouw bij ons geweest die mijn vrouwtje en baasje kwam interviewen. Zij gaat een artikel over mij schrijven voor het blad van de Golden Retrievers Vereniging.
Naderhand is die mevrouw met ons naar het Heitserpark geweest om foto's te maken. Nou, ik vindt het stoere foto's geworden. Ik ben heel trots op mijn baasjes.
Zogauw het artikel klaar is zal ik het jullie laten lezen.
Groetjes en een poot van Ursus

  1 20 11 2019 ursus  2 20 11 2019 ursus

Ursus heeft nieuwe Ikea honden gekregen van zijn baasjes. Lekker zacht.

Ursus heeft een nieuw speeltje gekregen, het is nog veel oefenen maar het komt goed.

Trixie Move2Win

Ursus en zijn baasjes zijn gaan wandelen op de Sint Pietersberg in Maastricht. Er is een mooi losloopgebied voor honden.

Vandaag 31 juli 2019 met Ursus in de ochtend wezen wandelen, hij heeft voor de eerste keer losgelopen. Dat ging heel goed.

Hij luistert heel goed naar commado's en houdt zijn nieuwe baasje goed in de gaten. Alleen als je hem een bal gooit komt hij hem niet terugbrengen. Wel in huis vindt hij spelen met een bal leuk en brengt hem dan ook terug.

futterhaushondenvoer boschWe zijn gisteren met hem naar een grote dierenwinkel in Duitsland (Tüddern) geweest. Het was heel spannend met al die fijne luchtjes.
Ursus heeft een mooi groot kussen gekregen voor in de kamer en een nieuw knuffelbeest.
Met de bal en zijn deken speel hij nog iedere ochtend. Ook krijgt Ursus ander voer, namlijk vanBosch Tiernahrung: https://www.bosch-tiernahrung.de/

Gisteravond heeft hij voor de eerste keer goed gegeten. Het vrouwtje doet nu een vleesje bij de brokken voor de geur. Hij eet nu om 12.30u. en om 18.00u. en dit gaat heel goed. Ook geniet hij meer van zijn eten. Je merkt dat hij in zijn hele gedrag stabieler is door de regelmaat.

Vulkaneifel

Vulkaneifel

Vulkaneifel

Wandelgebied bij uitstek

View more

Een informatieve website over de Vulkaneifel die ligt in de deelstaat Rheinland-Pfalz, Duitsland.

Z-Limburg

Wegwijzer Zuid-Limburg

ZuidLimburg

Ontdek en beleef

View more

Als je ergens echt de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in Zuid-Limburg. Door de indrukwekkende natuur, inwoners die tijd en aandacht hebben voor anderen en de vele faciliteiten is dit de ideale plek om te onthaasten.

Eifel

Image Alt

WegwijzerEifel

Vakantiegebied bij uitstek

View more

De Eifel is een wandelgebied bij uitstek. De natuurliefhebber en fotograaf komen hier zeer zeker aan hun trekken. Er zijn legio mogelijkheden om hier een vakantie te houden. Ook zijn in de omgeving mooie steden met veel monumenten.