Timo
Timo
Timo
Timo
Geb: 9 februari 2009 Overl: 28 februari 2019
Tommie
Tommie
Ursus
Ursus
Hij is geboren op 10 augustus 2014 en heeft in België en in Zeeland gewoond. Op dinsdag 30 juli 2019 is Ursus bij ons komen wonen.
Tommie
Tommie
Timo
Timo
Tommie
Tommie
Timo
Timo
Tommie
Tommie
Tommie
Tommie
Geb: 16 december 1992 Overl: 10 april 2008
Timo
Timo

Ursus heeft een nieuw speeltje gekregen, het is nog veel oefenen maar het komt goed.

Trixie Move2Win

Ursus en zijn baasjes zijn gaan wandelen op de Sint Pietersberg in Maastricht. Er is een mooi losloopgebied voor honden.

Vandaag 31 juli 2019 met Ursus in de ochtend wezen wandelen, hij heeft voor de eerste keer losgelopen. Dat ging heel goed.

Hij luistert heel goed naar commado's en houd zijn nieuwe baasje goed in de gaten. Alleen als je hem een bal gooit komt hij hem niet terugbrengen. Wel in huis vind hij spelen met een bal leuk en brengt hem dan ook terug.

futterhaushondenvoer boschWe zijn gisteren met hem naar een grote dierenwinkel in Duitsland (Tüddern) geweest. Het was heel spannend met al die fijne luchtjes.
Ursus heeft een mooi groot kussen gekregen voor in de kamer en een nieuw knuffelbeest.
Met de bal en zijn deken speel hij nog iedere ochtend. Ook krijgt Ursus ander voer, namlijk vanBosch Tiernahrung: https://www.bosch-tiernahrung.de/

Gisteravond heeft hij voor de eerste keer goed gegeten. Het vrouwtje doet nu een vleesje bij de brokken voor de geur. Hij eet nu om 12.30u. en om 18.00u. en dit gaat heel goed. Ook geniet hij meer van zijn eten. Je merkt dat hij in zijn hele gedrag stabieler is door de regelmaat.

Vulkaneifel

Vulkaneifel

Vulkaneifel

Wandelgebied bij uitstek

View more

Een informatieve website over de Vulkaneifel die ligt in de deelstaat Rheinland-Pfalz, Duitsland.

Z-Limburg

Wegwijzer Zuid-Limburg

ZuidLimburg

Ontdek en beleef

View more

Als je ergens echt de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in Zuid-Limburg. Door de indrukwekkende natuur, inwoners die tijd en aandacht hebben voor anderen en de vele faciliteiten is dit de ideale plek om te onthaasten.

Eifel

Image Alt

WegwijzerEifel

Vakantiegebied bij uitstek

View more

De Eifel is een wandelgebied bij uitstek. De natuurliefhebber en fotograaf komen hier zeer zeker aan hun trekken. Er zijn legio mogelijkheden om hier een vakantie te houden. Ook zijn in de omgeving mooie steden met veel monumenten.